În 2008, Wuhan Grand Hoyo Co, Ltd. a fost înființată pe baza Wuhan University Biotechnology Corporation deținută de Universitatea Wuhan. În 2008, a fost achiziționat de către Grand Pharmaceutical (China) Group Co, Ltd. Acum, Grand Pharmaceutical (China) Group Co, Ltd. și Universitatea Wuhan sunt cei mai mari doi acționari.


Bazându-se pe realizările Sci-Tech și ajutoarele Colegiului de Științe ale Vieții din Universitatea Wuhan și Hubei Amino Acid Engineering și Centrul de Cercetare Tehnologică, Compania dedică producerea de aminoacizi și derivații acestora și de a promova industrializarea rezultatelor biomedicale de înaltă tehnologie, folosind biotehnologii multiple, cum ar fi ingineria genetică, ingineria fermentației, ingineria enzimelor, separarea chirală și separarea cromatografică etc.


Cu un sistem de asigurare a calității stricte și perfecte, compania a fost certificată ISO 9001, OHSAS18000, FSSC22000, SCby Quality Certification Center, certificare de calitate alimentară US FDA, GMP de către CFDA, Korea GMP, EU GMP și a achiziționat COS de Acetylcysteine și Carbocisteină de la EDQM, aprobată de KOSHER și HALAL.


Calitatea produselor respectă standarde internaționale avansate și interne, cum ar fi USP, BP, EP, AJI, FCC CP și altele. Compania a fost aprobată și auditate în mod regulat de Merck, Zambon, Wyeth și GuangZhouBaiyunshan Co.Ltd. și etc, precum și multe alte oversea și interne celebre farmaceutice și întreprinderile industriei alimentare.


Compania are licența pentru importul și exportul de afaceri și "WUBC", "WHUHOYO", " image004 "Sunt mărci de renume mondial pe piața mondială de aminoacizi.


Wuhan Grand Hoyo Co, Ltd., a fost aprobat de către GMP de către China, de stat de alimentare și administrarea medicamentelor naționale în industria chineză de aminoacizi, are în prezent licențe de producție pentru acetiltyrozină, acetilcisteină, cisteină clorhidrat, carbocisteină, clorhidrat de arginină, monohlorhidrat de histidină și Lizină clorhidrat. Există mai multe licențe noi în curs de evaluare și aprobare.