DL-Serina

DL-Serina

DL-serină DL-2-amino-3-hidroxipropanoic Acid DESCRIERE DL-Serine apare sub formă de cristale albe sau pulbere cristalină. Este solubil în apă, insolubil în alcool și în eter. Se topește cu descompunere la aproximativ 246 ° folosind un tub capilar închis și o baie preîncălzită la 225 °. Este...

Detalii produs

DL-Serina

Acid DL-2-amino-3-hidroxipropanoic


DESCRIERE

DL-serina apare sub formă de cristale albe sau pulbere cristalină. Este solubil în apă, insolubil în alcool și în eter. Se topește cu descompunere la aproximativ 246 ° folosind un tub capilar închis și o baie preîncălzită la 225 °. Este optic inactivă.


Function Nutrient.


CERINȚE

Identificarea Spectrul de absorbție în infraroșu al probei prezintă maxime relative la aceleași lungimi de undă ca și cele ale unui spectru tipic, așa cum se arată în secțiunea Spectru infraroșu, utilizând aceleași condiții de testare așa cum sunt specificate în aceasta. Compoziție Nu mai puțin de 98,5% și nu mai mult de 101,5% din C3H7NO3, calculat pe bază uscată.

Plumb Nu mai mult de 5 mg / kg.

Pierdere la uscare Nu mai mult de 0,3%.

Reziduu la aprindere Nu mai mult de 0,1%.


ÎNCERCĂRI

Compoziție Se dizolvă aproximativ 200 mg de probă, cântărită cu exactitate, în 3 ml de acid formic și 50 ml de acid acetic glacial. Se titrează cu 0,1 N acid percloric în acid acetic glacial, determinând potențiometric punctul final.

Atenție: Manipulați acidul percloric într-un hota adecvată pentru fum.

Efectuați o determinare martor (consultați Dispoziții generale) și efectuați orice corecție necesară. Fiecare mililitru de acid percloric 0,1 N este echivalent cu 10,51 mg de C3H7NO3.


Hot Tags: dl-serină, produse farmaceutice, materiale, sănătate, pachet, alimente, discount, preț, în stoc, eșantion gratuit

Anchetă

S-ar putea sa-ti placa si