L-glutamină

L-glutamină

L-Glutamină Acid L-2-aminoglutaramic DESCRIERE L-Glutamina apare ca cristale albe sau pulbere cristalină. Este solubil în apă și practic insolubil în alcool și în eter. Soluțiile sale sunt acid la litmus. Se topește cu descompunere la aproximativ 185 °. Function Nutrient. CERINȚE ...

Detalii produs

L-glutamină

Acid L-2-aminoglutaramic


DESCRIERE

L-Glutamina apare ca cristale albe sau pulbere cristalină. Este solubil în apă și practic insolubil în alcool și în eter. Soluțiile sale sunt acid la litmus. Se topește cu descompunere la aproximativ 185 °.


Function Nutrient.


CERINȚE

Identificarea Spectrul de absorbție în infraroșu al probei prezintă maxime numai la aceleași lungimi de undă ca și cele ale unui spectru tipic, așa cum este prezentat în secțiunea Spectru infraroșu, utilizând aceleași condiții ca cele specificate acolo.

Compoziție Nu mai puțin de 98,5% și nu mai mult de 101,5% din C5H10N2O3, calculată pe bază uscată.

Plumb Nu mai mult de 5 mg / kg.

Pierdere la uscare Nu mai mult de 0,3%.

Rotația optică (specifică) [a] 20 °: între + 6,3 ° și

+ 7,3 °, calculat pe baza uscată.

Reziduu la aprindere Nu mai mult de 0,1%.


ÎNCERCĂRI

Compoziție Se dizolvă aproximativ 150 mg de probă, uscată anterior la 105 ° C timp de 3 ore și cântărită cu precizie, în 3 ml de acid formic și 50 ml de acid acetic glacial și se titrează cu 0,1 N acid percloric, determinând potențiometric punctul final.

Atenție: Manipulați acidul percloric într-un hota adecvată pentru fum.

Efectuați o determinare martor (consultați Dispoziții generale) și efectuați orice corecție necesară. Fiecare mililitru de acid percloric 0,1 N este echivalent cu 14,62 mg de C5H10N2O3.

Plumbul se determină conform instrucțiunilor din testul limită de plumb, anexa IIIB, utilizând o soluție de probă preparată conform instrucțiunilor pentru compușii organici și 5 ug ion de plumb (Pb) în control.


Hot Tags: l-glutamine, produse farmaceutice, materiale, sănătate, pachet, alimente, discount, preț, în stoc, eșantion gratuit

Anchetă

S-ar putea sa-ti placa si