L-Serină

L-Serină

Acid L-Serin-L-2-Amino-3-hidroxipropanoic DESCRIERE L-Serina apare ca o pulbere cristalină albă. Este solubil în apă, dar este insolubil în alcool și în eter. Se topește cu descompunere la aproximativ 228 °. Function Nutrient. CERINȚE Identificare Spectrul de absorbție în infraroșu al ...

Detalii produs

L-Serină

Acid L-2-amino-3-hidroxipropanoicDESCRIERE

L-serina apare ca o pulbere cristalină albă. Este solubil în apă, dar este insolubil în alcool și în eter. Se topește cu descompunere la aproximativ 228 °.


Function Nutrient.


CERINȚE

Identificarea Spectrul de absorbție în infraroșu al probei prezintă maxime relative la aceleași lungimi de undă ca și cele ale unui spectru tipic, așa cum se arată în secțiunea Spectru infraroșu, utilizând aceleași condiții de testare așa cum sunt specificate în aceasta. Compoziție Nu mai puțin de 98,5% și nu mai mult de 101,5% din C3H7NO3, calculat pe bază uscată.

Plumb Nu mai mult de 5 mg / kg.

Pierdere la uscare Nu mai mult de 0,3%.

Rotația optică (specifică) [a] 20 °: între + 13,6 ° și

+ 16,0 °, calculat pe bază uscată; sau [a] 25 °: între + 13 ° și + 15,6 °, calculată pe baza uscată.

Reziduu la aprindere Nu mai mult de 0,1%.


ÎNCERCĂRI

Compoziție Se dizolvă aproximativ 200 mg de probă, cântărită cu exactitate, în 3 ml de acid formic și 50 ml de acid acetic glacial. Se titrează cu 0,1 N acid percloric în acid acetic glacial, determinând potențiometric punctul final.


Atenție: Manipulați acidul percloric într-un hota adecvată pentru fum.


Acizii grași liberi (ca acid oleic) Se determină conform instrucțiunilor din Anexa VII a acizilor grași liberi, folosind următorul factor de echivalență (e) în formula dată în procedură:

Acizi grași liberi ca acid oleic, e = 28,2.

Valoarea iodului Determinați conform instrucțiunilor de la Iodine Value, apendicele VII.

Plumb Determinați conform instrucțiunilor pentru Metoda II în metoda Metoda de Cuptor cu Spectrofotometric Absorbție Atomică sub testul de limită de plumb, apendicele IIIB.

Valoarea peroxidului Determinați conform instrucțiunilor din cadrul valorii peroxidului, apendicele VII.

Valoarea de saponificare Se determină conform instrucțiunilor din capitolul Valoare de saponificare, apendicele VII, folosind aproximativ 4 g de eșantion, cântărit cu precizie.

Substanța nesaponificabilă Determinați așa cum este indicat în materia nesuspendabilă, apendicele VII.

Apa se determină conform instrucțiunilor pentru metoda Ia din metoda titrimetrică Karl Fischer, în conformitate cu Determinarea apei, Apendix IIB, utilizând o probă de 100 g topită pe o placă fierbinte la 60 °. Utilizați o seringă pentru a aplica uleiul în aparatul titratometric Karl Fisher (de obicei este suficientă 1,0 ml, dar aceasta poate varia în funcție de conținutul de apă al probei).


Ambalare și depozitare A se depozita în containere bine închise.


Hot Tags: l-serină, produse farmaceutice, materiale, sănătate, pachet, alimente, discount, preț, în stoc, eșantion gratuit

Anchetă

S-ar putea sa-ti placa si